JYSK

JYSK og RTC har samarbejdet siden 2016, hvor RTC har udført serviceleveringer for JYSK’s privatkunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt ved JYSK’s centrallager, til de er leveret og eventuelt monteret hos kunden.

POWER

RTC udfører servicelevering og montering af hvidevarer og TV produkter til POWER’s kunder. RTC har i samarbejde med POWER udviklet et effektivt logistik system, som sikrer hurtigt og enkel levering fra centrallager til slutkunden. POWER og RTC har samarbejdet siden 2006 – tidligere via kæderne Punkt1 og Expert.

IDdesign

IDdesign, som ejer ILVA og IDEmøbler, valgte i 2011 RTC som samarbejdspartner. RTC håndterer således hele vare- og dataflowet fra IDdesign’s centrallagre til varen er leveret og eventuelt monteret hos kunden.

Bolia.com

Bolia.com og RTC har samarbejdet siden 2017. RTC udfører serviceleveringer til Bolia.com’s kunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt fra centrallagre, til de er serviceleveret hos kunden.

SengeSpecialisten

SERVICE OG SORTIMENT – MED KVALITET SOM OMDREJNINGSPUNKT
Lige fra starten har SengeSpecialisten satset entydigt på kvalitet – både i sortimen­tet og i den rådgivning og service, butikken yder sine kunder. Personalet er derfor uhyre vigtigt. Vores salgsteam skal være vidende og opdateret om det, der foregår på senge- og søvnområdet. De skal have kendskab til ny forskning, kende markedets muligheder og være gode til at spørge ind til kundernes ønsker og behov – og sortimentet af senge og sengetilbehør skal naturligvis matche det samme høje kvali­tets­niveau. For SengeSpecialisten sælger ikke kun senge. Vi sælger søvnløsninger, og der er mange faktorer som spiller ind for at finde frem til den helt rigtige.

Top-Toy

1987 åbnede TOP-TOY sin første kæde af megabutikker i Danmark. Kæden hed SUPERLEG, og den første butik lå i Tåstrup. Det var et nyt og anderledes salgskoncept, og kunderne var vilde med det.

I 1996 indgik TOP-TOY en aftale om at drive TOYS”R”US i de nordiske lande, og de otte SUPERLEG-butikker blev til TOYS”R”US-butikker. Samtidig overtog TOP-TOY fire eksisterende TOYS”R”US-butikker i henholdsvis Stockholm, Göteborg, Malmø og Rødovre.

I dag har TOP-TOY mere end 50 TOYS”R”US-butikker i de nordiske lande. I 2012 udvidede TOP-TOY vores kundegrundlag med lanceringen af fire webshops i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. I 2016 indgik TOP-TOYs ejere, Gjørup-familien, et partnerskab med kapitalfonden EQT.

Gør det let for dig selv

Vi er specialister indenfor produktlevering og montering

Brug for at komme i kontakt med os?

Kontakt os