JYSK

JYSK og RTC har samarbejdet siden 2016, hvor RTC har udført serviceleveringer for JYSK’s privatkunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt ved JYSK’s centrallager, til de er leveret hos kunden.

POWER

RTC udfører servicelevering og montering af hvidevarer og TV produkter til POWER’s kunder. RTC har i samarbejde med POWER udviklet et effektivt logistik system, som sikrer hurtigt og enkel levering fra centrallager til slutkunden. POWER og RTC har samarbejdet siden 2006 – tidligere via kæderne Punkt1 og Expert.

IDdesign

IDdesign, som ejer ILVA og IDEmøbler, valgte i 2011 RTC som samarbejdspartner. RTC håndterer således hele vare- og dataflowet fra IDdesign’s centrallagre til varen er leveret og eventuelt monteret hos kunden.

Bolia.com

Bolia.com og RTC har samarbejdet siden 2017. RTC udfører serviceleveringer til Bolia.com’s kunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt fra centrallagre, til de er serviceleveret hos kunden.

SengeSpecialisten

SERVICE OG SORTIMENT – MED KVALITET SOM OMDREJNINGSPUNKT
Lige fra starten har SengeSpecialisten satset entydigt på kvalitet – både i sortimen­tet og i den rådgivning og service, butikken yder sine kunder. Personalet er derfor uhyre vigtigt. Vores salgsteam skal være vidende og opdateret om det, der foregår på senge- og søvnområdet. De skal have kendskab til ny forskning, kende markedets muligheder og være gode til at spørge ind til kundernes ønsker og behov – og sortimentet af senge og sengetilbehør skal naturligvis matche det samme høje kvali­tets­niveau. For SengeSpecialisten sælger ikke kun senge. Vi sælger søvnløsninger, og der er mange faktorer som spiller ind for at finde frem til den helt rigtige.

Top-Toy

1987 åbnede TOP-TOY sin første kæde af megabutikker i Danmark. Kæden hed SUPERLEG, og den første butik lå i Tåstrup. Det var et nyt og anderledes salgskoncept, og kunderne var vilde med det.

I 1996 indgik TOP-TOY en aftale om at drive TOYS”R”US i de nordiske lande, og de otte SUPERLEG-butikker blev til TOYS”R”US-butikker. Samtidig overtog TOP-TOY fire eksisterende TOYS”R”US-butikker i henholdsvis Stockholm, Göteborg, Malmø og Rødovre.

I dag har TOP-TOY mere end 50 TOYS”R”US-butikker i de nordiske lande. I 2012 udvidede TOP-TOY vores kundegrundlag med lanceringen af fire webshops i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. I 2016 indgik TOP-TOYs ejere, Gjørup-familien, et partnerskab med kapitalfonden EQT.

Gør det let for dig selv

Vi er specialister indenfor produktlevering og montering

Brug for at komme i kontakt med os?

Kontakt os