JYSK

JYSK og RTC har samarbejdet siden 2016, hvor RTC har udført serviceleveringer for JYSK’s privatkunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt ved JYSK’s centrallager, til de er leveret hos kunden.

POWER

RTC udfører servicelevering og montering af hvidevarer og TV produkter til POWER’s kunder. RTC har i samarbejde med POWER udviklet et effektivt logistik system, som sikrer hurtigt og enkel levering fra centrallager til slutkunden. POWER og RTC har samarbejdet siden 2006 – tidligere via kæderne Punkt1 og Expert.

ILVA

ILVA valgte i 2011 RTC som samarbejdspartner. RTC håndterer således hele vare- og dataflowet fra ILVA’s centrallagre til varen er leveret og eventuelt monteret hos kunden.

Bolia.com

Bolia.com og RTC har samarbejdet siden 2017. RTC udfører serviceleveringer til Bolia.com’s kunder i hele Danmark. RTC håndterer hele data- & godsflowet fra varerne er afsendt fra centrallagre, til de er serviceleveret hos kunden.

GRAM

GRAM og RTC har samarbejdet siden 2017. RTC leverer og monterer hvidevarer til GRAM’s erhvervsprojekter i hele Danmark – primært i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter af ejendomme.

Gør det let for dig selv

Vi er specialister indenfor produktlevering og montering

Brug for at komme i kontakt med os?

Kontakt os